FAQ

Find svar på de mest almindelige spørgsmål

Du kan oprette dig via dette link: www.ses.dk/#signup og komme i gang med det samme.

Hvis du er i gang med et forløb hos Familieretshuset, så kan du bede din kontaktperson om et loginkort.

Hvis det er mere end 12 måneder siden du er blevet skilt og din bopælskommune ikke tilbyder SES, så kan du selv købe en adgang via tilmeldingsformularen: www.ses.dk/#signup

Hvis du er i gang med et forløb hos Familieretshuset, så kan du bede din kontaktperson om et loginkort.

Hvis du ikke kan oprette dig som bruger via www.ses.dk/#signup kan du forsøge med at skifte internetbrowser (for eksempel til google Chrome), eller du kan skrive en e-mail med en beskrivelse af problemet til support@ses.dk

Bemærk: Når du opretter dig som bruger i vores tilmeldingsformular, vælger du selv dit brugernavn og password.

Ja, hvis du har oplevet sammenlivsbrud, kan du få adgang såfremt din bopælskommune tilbyder SES og/eller det er mindre end 12 måneder siden du og din partner gik fra hinanden. I så fald kan du oprette dig via dette link:www.ses.dk/#signup.

Er du pårørende til en skilsmisse og gerne vil have viden og værktøjer til at hjælpe børnene, kan du få adgang hvis din bopælskommune tilbyder SES til sine borgere.

Nej. Brugerne på platformen har ikke adgang til oplysninger om andre brugere

Der kan være forskellige årsager til at du ikke kan logge ind. 

  • Hvis du er oprettet som bruger før d. 1. september 2021, er dine brugeroplysninger ikke blevet overført til den nuværende hjemmeside. Du kan oprette en ny bruger på dette site her: www.ses.dk/#signup. Dit login fra før 1.september 2021 kan bruges på den tidligere hjemmeside: www.samarbejdeefterskilsmisse.dk indtil 1. januar 2022.
  • Dit brugernavn og/eller adgangskode blev ikke indtastet korrekt: Tjek venligst at du har indtastet korrekt brugernavn og adgangskode. Hvis du er sikker på, at informationerne er korrekt indtastet, kan du sende en besked med din e-mail og en beskrivelse af problemet til support@ses.dk.
  • Du er ikke registreret som bruger endnu: Problemet kan skyldes, at du ikke er oprettet som bruger i systemet. Du opretter dig som bruger ved følge trinnene i FAQ-spørgsmålet ’Hvordan registrerer jeg mig som bruger’.

Klik på ”Log på” øverst i højre hjørne og herefter ”Glemt kodeord”.

Hvis du har glemt dit brugernavn, kan du sende en mail til support@ses.dk. For at kunne finde din bruger har vi brug for at kende din mailadresse samt bopælskommune.

Hvis du er sikker på, at du har indtastet den korrekte e-mail, kan du sende en mail til support@ses.dk og beskrive problemet.

Når du er oprettet som bruger, har du adgang til 18 moduler som er kategoriseret under tre forskellige temaer - dig selv, børn og samarbejdet. Der findes ikke nogen korrekt rækkefølge at gennemføre modulerne på.

Du vælger derfor selv et modul ud fra hvilket tema der optager dig mest. Modulet ’SES – for børnenes skyld’ kan være en god start for dig der ønsker at få et overblik, da det indeholder vigtige pointer fra de resterende moduler. 

Hvis du benytter SES som led i et forløb hos din kommune eller Familieretshuset, kan du spørge din kontaktperson, om de vil anbefale dig et modul.

Nej, kun i form af generel anonymiseret statistik.

SES er udviklet på Københavns Universitet med støtte fra Egmont Fonden. 

SES PRO er målrettet fagpersoner, som ønsker uddannelse i SES materialet.

SES uddannelsen åbner dørene for at inkludere den digitale platform, et stort SES undervisningsmateriale, videoer, øvelser og specialiseret viden i deres praksis med familier.

Uddannelsen henvender sig primært til medarbejdere i kommuner, som tilbyder deres borgere hjælp i forbindelse med en skilsmisse. Uddannelsen består af et 4,5 dages kursus, hvor erfarne psykologer, forskere og familiebehandlere underviser i indholdet og afslutningsvis eksaminerer deltagerne. Efter bestået eksamen er du certificeret i SES PRO og vil herefter kunne oplære andre i SES kursusmaterialet.

Du kan høre mere om SES PRO uddannelsen eller tilmelde dig kurset ved at sende en mail til line@ses.dk.

Du kan booke et møde hvor vi giver et indblik i hvad materialerne indeholder. Send en mail til line@ses.dk hvis din kommune overvejer SES PRO uddannelsen.

I Danmark udbydes SES af 31 kommuner. Dette inkluderer både kommuner som har SES PRO uddannede, men også kommuner som udelukkende har den digitale løsning. Derudover er løsningen implementeret i kommuner i Sverige og i hele Island.