Find svar på de mest almindelige spørgsmål

Hvis din kommune har en SES licens, kan du oprette en SES bruger her. Her skal du angive din bopælskommune, samt hvad der beskriver din situation bedst. Efterfølgende skal du udfylde formularen.

Hvis du er i gang med et forløb hos Familieretshuset, kan du bede din kontaktperson om et loginkort. Du kan også få adgang via ovenstående link og angive hvilken afdeling i Familieretshuset, som du er tilknyttet.

Tjek først om din kommune har en SES licens.  

Hvis din kommune har en SES licens, kan forsøge at skifte din interbrowser (for eksempel til Google Chrome). 

Du kan også altid kontakte os på: support@ses.dk og beskrive din problem. Det er nemmest for os at hjælpe dig, hvis du angiver dit fulde navn og din bopælskommune.

SES er ikke kun for borgere, der har gennemgået en juridisk skilsmisse. Hvis du er berørt af sammenlivsbrud, kan du få adgang såfremt din bopælskommune har en SES licens. I så fald kan du oprette dig her. 

Du har også mulighed for at få en SES bruger som pårørende hvis barnets/familiens bopælskommune har en SES licens. I så fald kan du også oprette dig her.

Nej. Andre brugere kan ikke tilgå personlige oplysninger om dig.

Dit brugernavn og/eller adgangskode blev ikke indtastet korrekt: Tjek venligst at du har indtastet korrekt brugernavn og adgangskode. Hvis du er sikker på, at informationerne er korrekt indtastet, kan du bede om et nyt kodeord, ved at klikke på “Log på” øverst i højre hjørne og herefter “Glemt kodeord?”. Her skal du angive din e-mail eller dit brugernavn. 

Hvis ovenstående ikke virker eller du har glemt dit brugernavn og/eller hvilken e-mail, du tidligere har tilknyttet, skal du sende en e-mail med dit fulde navn, din kommune, din e-mail, samt en beskrivelse af problemet til support@ses.dk. 

Du er ikke registreret som bruger endnu: Problemet kan skyldes, at du ikke er oprettet som bruger i systemet. Du opretter dig som bruger ved følge trinnene i FAQ-spørgsmålet “Hvordan registrerer jeg mig som bruger”. 

Klik på ”Log på” øverst i højre hjørne og herefter ”Glemt kodeord”. Her skal du enten angive dit brugernavn eller din e-mail, hvorefter du vil få tilsendt et link til nulstilling af kodeord.

Hvis du har glemt dit brugernavn og/eller din tilknyttede e-mail, kan du sende en mail til: support@ses.dk. For at vi kan finde information om din bruger, skal du informere os om dit fulde navn og din bopælskommune.

Hvis du er sikker på, at du har indtastet den korrekte e-mail og/eller brugernavn, kan du sende en mail til support@ses.dk. For at vi kan finde information om din bruger og hjælpe dig med at få en ny kode, skal du informere os om dit fulde navn og din bopælskommune.

Når du er oprettet som bruger, har du adgang til 18 moduler, som er kategoriseret under tre forskellige temaer - “Børnene”, “Dig selv” og “Samarbejdet”. Der findes ikke nogen korrekt rækkefølge at gennemføre modulerne på. 

Det betyder, at du selv vælger det tema eller modul, som optager dig mest eller du finder mest relevant ift. den situation, som du står i. 

Hvis du benytter SES som led i et forløb hos din kommune eller Familieretshuset, kan du spørge dem, om de kan anbefale et specifikt modul.

Nej, kun i form af generel anonymiseret statistik.

SES er udviklet på Københavns Universitet med støtte fra Egmont Fonden. 

SES PRO er målrettet fagpersoner, som ønsker uddannelse i SES materialet.

SES uddannelsen åbner dørene for at inkludere den digitale platform, et stort SES undervisningsmateriale, videoer, øvelser og specialiseret viden i deres praksis med familier.

Uddannelsen henvender sig primært til medarbejdere i kommuner, som tilbyder deres borgere hjælp i forbindelse med en skilsmisse. Uddannelsen består af et 4,5 dages kursus, hvor erfarne psykologer, forskere og familiebehandlere underviser i indholdet og afslutningsvis eksaminerer deltagerne. Efter bestået eksamen er du certificeret i SES PRO og vil herefter kunne oplære andre i SES kursusmaterialet.

Du kan høre mere om SES PRO uddannelsen eller tilmelde dig kurset ved at sende en mail til line@ses.dk.

Du kan booke et møde hvor vi giver et indblik i hvad materialerne indeholder. Send en mail til line@ses.dk hvis din kommune overvejer SES PRO uddannelsen.

36 danske kommuner har en SES licens. Dette inkluderer både kommuner med en del fagpersoner, der er SES PRO uddannede, samt kommuner som udelukkende har SES ONE til borgerne og SES PRO til fagpersonerne. Derudover findes SES også på hele Island og i 38 svenske kommuner.